Elf Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

A forum best

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Noapte pe malul lacului

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

Data de înscriere : 05/04/2009
Varsta : 30
Localizare : Sankt Petersburg

Noapte pe malul lacului Empty
MesajSubiect: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:18 am

Raisa ajunsese in sfarsit in preajma orasului,insa,nemaiavand nici un ban in buzunar pentru a-si plati cazarea si fiind destul de tarziu,fata hotari sa inopteze in preajma lacului.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

Data de înscriere : 04/04/2009
Varsta : 28

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:21 am

Ma plimbam pe langa lac,vrand sa am putina liniste.In casa nu mai aveam loc de Jessie asa ca o plimbare nu imi strica deloc.Din contra..numai searas in discoteci,am inceput sa ma satur.Auzind cativa pasi,mi-au aparut uechile si coada apropriindu-ma incet..
Sus In jos
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:28 am

Neputand sa adoarma,Raisa statea intinsa pe iarba,sub un copac,privind usor melancolica stelele si cerul albastru.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:42 am

Imediat ce am vazut-o pe fata,mi-au disparut urechile si coada.M-am apropriat usor de ea punand-umi o mana pe umarul ei.
-Heyaa
Sus In jos
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:44 am

-Salut!zise fata intorcandu-se si zambindu-i lui Clio.Eu sunt Raisa Lilia,se prezenta ea.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:46 am

-Rioniki Clio..incantata.i-am raspuns asezandu-ma langa ea.
-ce faceai aici?
Sus In jos
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:48 am

-Am calatorit pana in preajma orasului,insa a trebuit sa inoptez aici,pentru ca nu mi-as permite sa raman la un hotel,raspunse simplu fata.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:52 am

-Umm..eu mai am o sora,Jessie..Poate te putem ajuta ca sa mergi la hotel.i-am zis zambind oferindu-ma s o ajut.
Sus In jos
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:54 am

-Esti foarte amabila ca spui asta,insa nu este nevoie sa te deranjezi.Nu este prima data cand inoptez afara si nu cred ca am de ce ma teme pe aici,raspunse Raisa.Imi cer scuze ca nu te pot invita la masa sau ceva,insa poti lua loc.Voi pregati un ceai.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 2:59 am

Am tacut din gura dand-ui raspuns printr-un zambet.''Hmm..trebue sa o conving in vrun fel..Pacat ca nu e si Jessie aici.''
Sus In jos
Raisa Lilia Arisha

Raisa Lilia Arisha

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 3:01 am

Raisa scoase din cateva legaturi de piele niste plante pe care le lasa langa ea.Intorcandu-se,fata pocni din degete si aprinse un foc,unde puse la incalzit apa.
Sus In jos
Misako Hikita

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 3:01 am

Ma plimbam pe malul lacului, cu un cec de 100 de dolari, care nu imi trebuiau, pentru ca fratele meu deja luase un cec de 5000 de dolari.
Sus In jos
http://animewolf.forumakers.com/forum.htm
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

Data de înscriere : 12/08/2008

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 5:42 am

Jessie era cu un tufis in cap,cu un binoclu,spionand-o pe sora ei.
"Off...Nu se mai intalneste cu vreun baiat?"se gandi ea
Sus In jos
https://elf-anime.forumgratuit.ro
Misako Hikita

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 6:40 am

Am observat ca ceva era ciudat la unul din tufisuri asa ca mam dus sa investighez.
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 6:42 am

"Vine cineva!Unu,doi,trei,sa fug!"se gandii Jessie lasandu-se mai jos.
Sus In jos
Misako Hikita

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 6:44 am

Am decoperit-o pe Jessie si am inceput sa rad.
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 8:56 pm

M-am intors cu fata la un tufis ochii mei incepand sa fie verzi precum cei ai unei pisici.
-Jessie..Iar ma spionezi?
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyDum Apr 05, 2009 11:25 pm

-Off...Niciodata nu reusesc sa te vad cu un baiat!zzise Jessie dandu-si tufisul jos din cap.Uff...E un cuib de pasari in tufisu asta!
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyLun Apr 06, 2009 3:51 am

Am inceput sa rad scotand-ui pasarile din cap.
-Mdea..acu'i mai bine?
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyLun Apr 06, 2009 4:34 am

-Mda...zise Jessie asezandu-se jos
Sus In jos
Misako Hikita

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului EmptyLun Apr 06, 2009 6:36 am

-Buna Clio-chan!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Noapte pe malul lacului   Noapte pe malul lacului Empty

Sus In jos

Noapte pe malul lacului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-