Elf Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

A forum best

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Roxy si Poto,2 in 1

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Rioniki Clio

Rioniki Clio

Data de înscriere : 04/04/2009
Varsta : 28

Roxy si Poto,2 in 1 Empty
MesajSubiect: Roxy si Poto,2 in 1   Roxy si Poto,2 in 1 EmptySam Apr 04, 2009 8:10 pm

Bun.ma numesc Roxana,dar porecla mea este Poto..am aproape13 ani si sunt din Bucuresti.
Mda.....porecla asta mi-=a venit dincauza portocalelor si nebunelii mele,care are uneori legatura cu baietii...XD desi incerc sa ma stapanesc..
Ce pot sa mai zic despre mine?Pai.......imi place sa cant si sa dansez,so....am program in fiecare zi dimineatza,pranz si seara numai muzica.
Imi place sa ma plimb seara pe strazi,desi uneori mie frica si incerc sa ies cu vreo prieten/prieten ...mdea..prin fata blocului meu..nimic nu e imposibil. Shocked
Hmm..culorile mele preferate sunt albastrul,verdele si movul dar pe primul loc albastrul,normal!
Nu prea imi place scoala..in special profesoara de engleza,de franceza si cea de biologie..impreuna cu materiile lor..Nu imi mai place.....A..da!Tehnologica,Fizica,Romana..
La matematicxa ma descurc binisor si ma multumesc cu-n 7 si un 8 in teza. geek
Imi place sa visez cu ochii deschisi,mai ales in timpul orelor cand ma gandesc doar la forumuri si la unii baieti..(mai rar la baieti,doar nu oi fi chiar atat de nebuna..sau poate sunt?)
Imi place sa ma imbrac sport..mi se pare destul de comod.

Bun.....cam atat despre mine..Mai aveam ceva de scris,dar mierea frica sa nu scriu o carte. geek Bya
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

Data de înscriere : 12/08/2008

Roxy si Poto,2 in 1 Empty
MesajSubiect: Re: Roxy si Poto,2 in 1   Roxy si Poto,2 in 1 EmptySam Apr 04, 2009 10:03 pm

asa asa...ti-as zice welcome,da tu esti cea mai veche persoana de aici Very Happy
Sus In jos
https://elf-anime.forumgratuit.ro

Roxy si Poto,2 in 1
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Elf Anime :: Administrare :: Welcome-
Mergi direct la: