Elf Anime
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

A forum best

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..

In jos 
4 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Carl Kureshima

Carl Kureshima

Data de înscriere : 09/04/2009
Varsta : 28

Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 3:41 am

Carl se uita la cele doua fete
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

Data de înscriere : 04/04/2009

Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 5:20 pm

-Probabil ca fata despre care vorbeai este norocoasa datorita tie.i-am spus lui Carl zambind dupa care i-am dat un scurt sarut pe buze.
Sus In jos
Carl Kureshima

Carl Kureshima

Data de înscriere : 09/04/2009

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 6:27 pm

Carl o mai saruta o data
Sus In jos
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 7:38 pm

M-am dat 2 pasi in spate in timp ce zambeam.M-am dus langa Jessie sopind-ui la ureche:
-Aveai mare dreptate....Nu pot sa renunt sa nu ma mai gandesc la niciun baiat.
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

Data de înscriere : 12/08/2008

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 7:54 pm

-Cand nu am avut eu dreptate.Si...i-a zi...Iti place de el,nu?
Sus In jos
https://elf-anime.forumgratuit.ro
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 8:49 pm

-Da..Cum sa nu-mi placa?am intrebat-o eu incepand sa patinez fiind atenta la Jessie.
Sus In jos
Misako Hikita

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 9:13 pm

-Ce draguuuuut!!!! Am intrat pe ringul de dans, incepand sa imi fac numarul pentru concurs. -Deeeci! Ce faceti?
Sus In jos
http://animewolf.forumakers.com/forum.htm
Rioniki Clio

Rioniki Clio

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 9:14 pm

-Foarte bine!am raspuns eu incepand sa fac cateva piruete.
Sus In jos
Jessie Rioniky
Admin
Jessie Rioniky

Data de înscriere : 12/08/2008

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 EmptyVin Apr 10, 2009 11:05 pm

Jessie incepu sa patineze din nou.
Sus In jos
https://elf-anime.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..   Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii.. - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Patinuarul..locul unde totul devine magic..cel putin pentru unii..
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Un loc linistit,pentru invatat
» Ora libera-fiecare pentru el..
» Note pentru poze
» O vreme perfecta pentru bronz
» Oneshout (topic pentru toti)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Elf Anime :: Rpg Elf-Anime :: Oras :: Patinuarul-
Mergi direct la: