|
| Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) | |
|
+4Misako Hikita Raisa Lilia Arisha Jessie Rioniky Rioniki Clio 8 participan?i | Autor | Mesaj |
---|
Rioniki Clio
| Subiect: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Sam Apr 04, 2009 5:01 am | |
| Bun...Fisa trebue sa contina:
Nume: Prenume: Varsta: Rude: Calitati: Defecte: Puteri: Despre ea/el: Poza:
..............................................................................................
Nume:Rioniki Prenume:Clio Varsta:17 ani Rude:Sora sa Jessica Calitati:isteata,iubitoare de animale,descurcareata,sufletista Defecte:uneori crede ca nu are rostul sau in lume Puteri:jumatate pisica Despre ea:De mica i-au murit parintii ramanand cu sora sa mai mare,Jessica.Ramanand orfane,au fost date la un internat,mai apoi Clio impreuna cu sora sa au reusit sa iasa reusind sa conduca averea mostenita de la parinti,locuind intr-o vila.Intr-o noapte,vazand un medalion si incepand sa aibe tot feluri de vise,a inceput sa stie ce se va intampla in viitor si sa se transforme in pisica. Poza:la av..ca mi-e cam lene de-ocamdata. | |
| | | Jessie Rioniky Admin
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Sam Apr 04, 2009 6:11 pm | |
| Nume:Rioniky Prenume:Jessie Varsta:17 ani Rude:sora ei Clio Calitati:insteata,descurcareata,iubitoare de animale,cartile politiste. Defecte:are prea multa energie. Puteri:Se transforma in lup sau caine Despre ea/el:(v-a povestit Clio despre povestea celor doua surori,eu va voi povestii despre puterea mea.)Ca si sora sa,puterile si le-a capatat de la medalion.Jessie are si ea unul,doar ,,continutul" este diferit. Poza:la av.
Ultima editare efectuata de catre Jessie Rioniky in Dum Apr 05, 2009 6:46 am, editata de 2 ori | |
| | | Raisa Lilia Arisha
Mesaje : 12 Data de înscriere : 05/04/2009 Varsta : 30 Localizare : Sankt Petersburg
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Dum Apr 05, 2009 2:13 am | |
| Nume:Arisha Prenume:Raisa Lilia Varsta:17 ani Rude:Fratele ei,Aleksey Calitati:Amabila,prietenoasa Defecte:Prea independenta pentru o fata de varsta ei,da dovada de prea multa indarjire Puteri:Alchimie Despre ea:Raisa este o fata care inca de la varsta de 15 ani calatoreste singura.Pana acum cativa ani a locuit intr-un orfelinat alaturi de fratele ei,Aleksey.Intrucat intr-o seara acesta a plecat fara a se mai intoarce,Raisa a ramas singura.La varsta de 4 ani,parintii lor au murit intr-un accident aviatic.Impreuna,Raisa si Aleksey au invatat sa foloseasca Alchimia. Poza: | |
| | | Misako Hikita
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Dum Apr 05, 2009 2:37 am | |
| Nume: Hikita Prenume: Misako Varsta: 17 Rude: Fratele ei mai mare cu un an: Shin Calitati: amuzanta, mereu fericita si cu zambetul pe buze. Defecte: Cam neintelegatoare Puteri: Teleportare si se poate transforma in caine, rareori in pisica. Despre ea/el: La varsta de 5 ani, a fost abandonata de parinti, acestea crezand-o (,) o ciudata cand au aflat de puterile fetei, si de atunci fratele ei Shin are grija de ea. Deasemenea, nu prea ii convine sa aiba frate, deoarece Shin nu o lasa sa se apropie de nici un baiat, sau sa plece singura in oras. (Restu' aflati pe parcurs ^^) Poza:
Ultima editare efectuata de catre Misako Hikita in Dum Apr 05, 2009 6:53 am, editata de 1 ori | |
| | | Kanan
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Dum Apr 05, 2009 5:05 am | |
| Nume:Kaido Prenume:Kanan Varsta:18 Rude:n-are Calitati:se pricepe sa cante la pian Defecte:- Puteri:se transformna in puma Despre ea/el:lene Poza: | |
| | | Chris
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Dum Apr 05, 2009 8:10 pm | |
| Nume:- Prenume:Chris Varsta:17 Rude:familie mare, nume multe , nu le zic :]] Calitati:prietenos Defecte:uneori cam plictisit de viata Puteri:controleaza focu Despre el:bla bla etc etc . [lene sa inventez o poveste] Poza: | |
| | | Carl Kureshima
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Joi Apr 09, 2009 11:05 pm | |
| Nume:Kureshima Prenume:Carl Varsta:18 ani Rude:n-are Calitati:deseneaza foarte bine. Defecte:de obicei e in cluburi,discoteci...si bea... Puteri:Alchimia Despre ea/el:la varsta de 10 ani a fost abandonat de parintii lui.puterile le are din nastere (lene sa scriu mai mult) Poza:la av | |
| | | Sanara
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) Vin Noi 06, 2009 6:46 am | |
| Nume: Sharma Prenume: Sanara Varsta: 23 Rude: Katrina sora ei, si cele doua matusi Josephine si Selene Calitati: Defecte: Puteri: puterea de a controla cele 4 elemente, puterea de a ingheta si fierbe orice obiect, puterea de a face obiectele sa explodeze, puterea de a crea furtuni, puterea de a crea marele dragon unindu-si puterile, si orice tip de magie, micsorare (care nu prea o foloseste decat daca e neaparat nevoie, invizibilitate, vedere infrarosu, vedere raze x, super-auz, telekinezie, telepatie (dar nu si-o foloseste prea des). Viteza de zbor pana la Match 7. Despre ea/el: Este o fire sociabila, optimista, este vesela tot timpul, este o fata inteligenta, inovatoare, in situatii limita stie sa improvizeze, si poate specula orice ocazie cat de mica pentru a iesi din impas. Scurt istoric: Sanara este o zana ce s-a nascut si a copilarit pe Planeta Utopia. Familia ei a fost ucisa de un vrajitor pe cand ea era inca mica (avea doar 1 an), singurele supravietuitoare fiind cele 2 matusi si una dintre surori. Pe cand Sanara avea 20 de ani, o invazie a trolilor, le forteaza pe cele 4 zane sa isi paraseasca planeta si isi vor gasi adapost pe Terra. Poza: | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) | |
| |
| | | | Fisa personajelor(Obligatoriu ca sa postati in RPG) | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |